Another Day-Karlien - Another Day - 2011-

Now available in iTunes! Download now!!

BIO

Geboren in Hellendoorn, 25 lentes jong en dol op muziek. Yes, that’s me! Als kleine meid van 6 jaar begonnen met het betreden van het podium. Eindelijk kleuterschool af en zelf mogen kiezen welk nummer je met je klas mocht playbacken tijdens de playbackshow op koninginnendag. Teleurgesteld kwam ik thuis, niemand uit de klas die mee wilde doen.  Eigenwijs als ik toen al was, het dan maar alleen geprobeerd en: gewonnen! De roots! Playbackshows werden musicals en talentenjachten en langzaam aan begon ik mijn stem te ontwikkelen.  Als MBO opleiding heb ik SCW/Kunst en Cultuur gevolgd en als afstudeer vak gekozen voor… hoe kan het anders: muziek! Na optredens groot en klein en jarenlang zingen in verschillende bandjes uit het covercircuit leek het nu tijd iets voor mezelf te gaan doen. En daar is hij dan, mijn eerste echte single.

Het nummer gaat over een relatie die stuk loopt, je niet begrepen voelen en het liefst een nieuwe dag willen starten dat dan alles anders is. Het is geschreven door Robin Abma, maar ondertussen geheel gerestyled door producer Edwin de Groot en mijzelf.  Muziek is voor mij emotie en beleving  en dat wil ik iedereen meegeven die dit nummer luistert.

Op dit moment zijn we alweer druk bezig dit een vervolg te geven met en 2de single, dus hou alles in de gaten!

Lot ’s of love…

Karlien

Ps, waar ik super trots op ben is het artwork van de site, single en promotiemateriaal. Grote dank aan Niek Erents (fotograaf) en Roelien Hair & Beauty voor de mooie foto's. Mijn top ontwerpers Hrodger (grafisch) en Nick Ratering (techniek website) voor de super mooie huisstijl die jullie hebben neergezet. En niet te vergeten, the man behind the scenes. Door hem wordt alles mogelijk gemaakt, Wim Samsen.

Thanx everybody!

Delen op LinkedIn Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op Hyves